De zwarte lijst van de FSMA (België): 268 verboden brokers

Na de AMF en de CFTC, is het nu de FSMA (Belgische toezichthouder), die haar zwarte lijst van verboden brokers die momenteel bestaat uit meer dan 600 makelaars, waarvan een derde zijn binaire opties makelaars lanceert!

Samen met de AMF in Frankrijk, de BaFin in Duitsland, de CNMV in Spanje, de CONSOB in Italië, het FCA in het Verenigd Koninkrijk of de CySEC in We extra aantekeningen Cyprus, de missie van de (Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten) heeft tot toezicht op de financiële markten industrie in België. De FSMA regulator is een goede referentie te volgen; het is een ernstige en erkende regulator (1 Belgische financiële toezichthouder). Wanneer waarschuwingen worden uitgegeven tegen makelaars, is het raadzaam om daarmee rekening te houden en niet Ik dacht het allemaal gebruik maken van de diensten ofsuch brokers, en in plaats daarvan kiezen voor makelaars die zijn toegelaten tot de handel diensten aan handelaren. om te lezen het aan te raden

U bent ongetwijfeld op de hoogte van de zwarte lijst van de AMF (247 verboden binaire opties makelaars). Onlangs heeft de Amerikaanse financiële toezichthouder, CFTC, ook besloten om een ​​soortgelijke lijst, "de rode lijst van binaire opties makelaars" te lanceren. Vandaag is het de FSMA dat de leiding van deze toezichthouders met de lancering van de lijst volgt; de zwarte lijst van verboden brokers om deze dag omvat een ongelooflijk aantal van makelaars (Forex en binaire opties). Het vermeldt 630 die hieronder klik nu worden vermeld.

Becoming een handelaar met een gereglementeerde binaire opties broker is een van de meest verstandige keuzes die een handelaar kan maken. Door een handelaar met een binaire opties makelaar die is gemachtigd door de financiële toezichthouders, een handelaar besluit dus tot de handel oefenen met een betrouwbare makelaar, waarin iemands geld wordt beschermd en gedeponeerd in gescheiden bankrekeningen. Brokers zoals 24option of TopOption zijn zoals oorspronkelijk verscheen eigendom van bedrijven die worden gereguleerd door tien financiële toezichthouders. Zo zijn ze toegestaan ​​en gecontroleerd door de AMF (Frankrijk), de CNMV (Spanje), de CONSOB (Italië), de FCA (Verenigd Koninkrijk), de CySEC (Cyprus) en vele anderen.

Het kiezen van een trading rekening te openen bij een gereguleerde partner makelaar op onze website betekent ook dat u kunt genieten van exclusieve voordelen. Door het openen van een 24option of TopOption account via een van de vermeld op onze website links, kunt u profiteren van een onderhandelde 100% bonus op deposito bij normaal malen Raden een website geen deze makelaars bieden respectievelijk 20% en 0% bonus op storting naar hun nieuwe handelaren. Door een handelaar met deze erkende makelaars, kunt u ook profiteren van de BonusBinaryOptions.net Garantie, waardoor u in geval van een geschil met een makelaar te worden beschermd.